stella akademi

Hanna Marklund och Magdalena Forsberg berättar om sina erfarenheter som fd elitidrottare. Hur har de hanterat motgångar för att nå sina mål? Hur behåller man motivationen när det är tungt? Om vikten av att skapa målbilder och delmål i ett led att ta kontrollen över sitt liv och sina ambitioner. Du får inspiration och verktyg för hur du ska fokusera för att uppnå de saker som är viktiga för dig; tex att skapa utrymme för mer tid med familjen, börja motionera eller för att komma vidare i karriären. Målen varierar och vi behöver alla ett personligt ledarskap i våra liv.
 
Hanna Marklund - Det personliga ledarskapet
Hanna ger i sin föreläsning energi, inspiration och mod att utveckla förmågan att leda sig själv, att må bra, trivas, utvecklas och skapa det som behövs för att nå uppsatta mål. Att våga pröva trots osäkerhet och att lära av såväl framgång som motgång.
Hanna Marklund är fd elitfotbollsspelare med 118 landskamper för Sverige i bagaget och är i dag HR-specialist och expertkommentator i fotboll för TV4. Hanna är en erfaren föreläsare och processledare i ledarskap. 
 
Magdalena Forsberg – Tankens kraft
Hur motiverar man sig till att nå sina mål så att de inte bara blir ouppnåeliga drömmar? Den folkkära skidskytten Magdalena Forsberg föreläser om mål, motivation och drivkrafter i med- och motgång. Med exempel från sin framgångsrika karriär inspirerar hon oss att med tankens kraft se möjligheter och bli både lyckligare och få mer energi.
Magdalena Forsbergs meritlista är diger med bl.a. 87 pallplatser i världscupen, sex VM-guld och två OS-brons. Magdalena är idag egenföretagare, expertkommentator i TV och erfaren föreläsare.

Middagspaket Vi samarbetar med Gotthards krog i samma hus som Vävenscenen, boka ett middagspaket på 090 - 690 33 00, uppge koden Stella Akademi

Vill ni ha besök?
Skulle ni vilja ha besök av Hanna Marklund för att prata om just er ledarutveckling? 
Kontakta oss för prisförslag.
 

Kontakt

Meta Tunell, Projektledare
info@stellaakademi.se