Ann Westin - Sticka ut & Passa in

- En musikalisk humorshow som spretar!

Det börjar redan på BVC. De där klossarna som ska passa in i rätt hål. Hur många gånger satt man inte och försökte få ner den där trekanten i det runda hålet? Sedan gällde det att passa in i skolan. Hemmasydda jeans på en friskola på Södermalm kanske är hippt idag, men 1966 i Luleå var det inte det. Att nacka höns på en bondgård i Småland ses som något fullt normalt.
Att göra det i Biskopsgården i Göteborg ärinte normalt. Och hur länge du kan bo hemma hos din mamma, innan omgivningen börjar titta konstigt på dig? Det beror helt på. I Stockholm passar du in – utanför sticker du ut.

Ann Westin sticker ut. Hon är undersköterskan som sadlade om till komiker och blev flerfaldigt belönad.
Årets kvinnliga komiker tre gånger. Det sticker ut.
Ann iakttar omvärlden som ingen annan. Hoppar från sin specielle farfar i Norrbotten och kungligheter till konsten till avsluta en relation med en trelleborgare. Hög igenkänning – även för den som aldrig gjort slut med en skåning.
Sticker ut gör hon även när hon improviserar. Hon tänkte dra en slutsats, komma fram till en betydande insikt… men det blev en improvisation om en udda läkare istället. Stack iväg i en annan riktning. Men Ann vill gärna passa in.
Vara mingelproffs till exempel. Då passar man ju in!

Våren 2015 bestämde Ann sig för att göra en show som skulle innehålla musik. Ann spelade blockflöjt i årskurs två. Hon insåg att det skulle bli lite tunt, och engagerade jazzkvartetten Kamouflageorkestern under ledning av Stefan Isaksson. Ann ville ha en bra röst också, hon är ju inte sångerska direkt. Hon engagerade en ny stjärna på jazzhimlen, dottern Camilla Isaksson. Camilla ger återkommande konserter och har även setts i musikalsammanhang såsom Musical Dreams i Norrköping. Hon har också en master i litteratur vilket fått Ann att bekymrat utbrista:

– Åh nej, jag har närt en akademiker vid min barm!

Presskontakt

Jenny Schyttberg, Schyttberg PR
jenny@schyttberg.se
0706-243023 

Övrig information

Markus Westberg, Projektledare
markus@stellaevent.se
070-2050531

Pressbilder

Hittar du Här!