Lediga tjänster

Projektledare

Vi vill stärka upp vårt team och söker Dig som vill ta nästa steg i karriären och få chansen att jobba inom den spännande nöjesbranschen. Hos oss får du chansen att bli en viktig kugge i ett företag som växer stadigt och har många spännande projekt framöver.

Projektledare
Som projektledare hos oss tar du helhetsansvar för projekt från start till mål. Vi producerar turnéer med våra egna artister och koncept samt arrangerar konserter i hela Norrland. Det är mycket administrativt arbete och kontakt med andra arrangörer, konserthus, underleverantörer, samarbetspartners osv. I tjänsten ingår även att åka runt i landet som turnéledare på våra konserter.

Vem är du?
Du har relevant erfarenhet av projektledning, gärna inom nöjes- eller underhållningsbranschen. Du vet vad som krävs i kommersiella evenemang och sammanhang. Du är en person som gillar att umgås i team men är självständig och initiativtagande och gillar att ta personligt ansvar. Du är flexibel och lösningsorienterad men de viktigaste egenskaperna är att du tycker om att jobba målinriktat. Vi sätter stor vikt vid dina erfarenheter men ännu större vikt vid dina personliga egenskaper.

Vilka är Stella Event?
Vi arrangerar konserter, producerar turnéer och festivaler och har jobbat med artister som Johan Rheborg, David Batra, Umeå Humorfestival, Västkusteffekten, Jerry Williams, Uno Svenningsson, Plura, Lisa Miskovsky, Johan Glans, Linnea Henriksson, Dire Straits Tribute med flera.

Övrigt
Placering: Umeå.
Start: Enligt ök.
Lön: Enligt ök.
Omfattning: Tillsvidare 50-100%, enl ök
För frågor om tjänsten, kontakta Markus på markus@stellaevent.se
Ansökan senast 20180530 till markus@stellaevent.se. Vi kommer att behandla alla ansökningar löpande.