Västkusteffekten

- Standup med värme!

För andra året i rad stiftar vi bekantskap med komikerturnén Västkusteffekten: fem av Sveriges mest välkända komiker slår sig samman och gör gemensam sak.
Förra årets kärntrupp Mikael Tornving, Anna Blomberg och Tobias Persson tar detta år med sig Sveriges roligaste kvinna Ann Westin och dessutom Sveriges gladaste man Henrik Hjelt. Henrik gör för övrigt debut som ståuppkomiker i turnésammanhang.
Sommaren 2016 var det Mikael Tornvings tur att prova sina vingar och komma ut som ståuppkomiker, och eftersom Västkusteffekten drabbar alla har Henrik Hjelt nu blivit smittad.
 
Västkusteffekten är fem vänner som gillar varandra både utanför och på scen, även om Hjelts och Tornvings kärlek kan vara lite brysk ibland, och således kommer komikerna även uppträda både var för sig och tillsammans. När Ann Westin står på scenen går ingen säker och Anna Blombergs karaktärer gör sitt bästa för att prata förstånd i övriga medverkande, men alla som sett Tobias Persson i en Ö&B-reklam inser att det kan bli svårt.
 
Med på turnén följer även Västkusteffektens egen hustrubadur, Henrik Olsson, som när han får en syl i vädret bjuder på musikalisk underhållning.  

Medverkande: Tobias Persson, Ann Westin, Anna Blomberg, Henrik Hjelt, Mikael Tornving.
Hustrubadur: Henrik Olsson.

Presskontakt

Jenny Schyttberg, Schyttberg PR
jenny@schyttberg.se
0706-243023 

Övrig information

Markus Westberg, Projektledare
markus@stellaevent.se
070-2050531