Allmän information kring Covid-19.

Vi följer givetvis myndigheternas krav på vaccinationspass från och med den 1 december 2021 för att fortsatt kunna leverera trygga evenemang för våra besökare. Vi följer de regler och villkor dom satt upp åt oss och således kommer vi inte att kunna göra undantag eller specialupplägg. Vi ber därför våra gäster att läsa och följa instruktionerna nedan.

Vad gäller på Stella Events konserter från och med 1 december 2021?

Vi ser positivt på myndigheternas krav på vaccinationspass då det innebär att vi kan fortsätta erbjuda våra gäster trygga evenemang. För att komma in på våra konserter så gäller det att uppvisa giltig konsertbiljett + vaccinationspass + giltig legitimation. Alternativt läkarintyg som påvisar att du ej kan vaccinera dig pga. medicinska skäl.

Om du har dessa tre komponenter med dig är du hjärtligt välkommen på våra konserter. Om du inte har dessa tre ber vi dig kontakta kundtjänst (kontaktlista finns nedan).

Vilka av Stella Events konserter gäller detta?

Vi kommer att följa myndigheternas råd och krav så länge det krävs. Främst gäller det Petters konserter i Umeå 2 dec, Luleå 3 dec, Östersund 10+11 dec och Sundsvall 12 dec.

Konserter 2022 då?

Vi kommer att följa myndigheternas råd så länge dom gäller. Se till att vaccinera dig i god tid inför kommande konserter.

Hur hämtar jag mitt vaccinationsbevis?

Endast EU:s digitala Covid-19 bevis är godkänt och finns att hämta digitalt på covidbevis.se med hjälp av e-legitimation.

Om du inte har e-legitimation behöver du skicka in en blankett för att få ett fysiskt vaccinationsbevis via posten. Blanketten hittar du på: www.ehalsomyndigheten.se

För att vaccinationsbeviset ska vara giltigt måste du ha tagit två sprutor, samt att det måste ha gått minst två veckor från att du tog den andra sprutan.

Hur går det till på plats?

Vid entrén kollar vi giltig legitimation, covidpass samt konsertbiljett. Se till att du laddat ner covidbeviset innan du kommer till konsertstället.

 

NYA DATUM – MANDO DIAO

På grund av rådande restriktioner kring evenemang i Sverige så skjuts den efterlängtade turnén med Mando Diao fram. Håll i biljetten – den är giltig för det nya datumet!

Nya datum blir:

Luleå – 29 april

Umeå – 30 april

Sundsvall – 1 maj

Ansökan för eventuell återlösen av biljett ska göras senast den 11 februari, 2022. Vid eventuella frågor kring biljetter eller återköp vänligen kontakta biljettombud i din stad:

Luleå

kulturenshus@lulea.se

Umeå

event@biljettcentrum.com

Sundsvall

entre@entresundsvall.se