LEDIGA JOBB

Stella Event rekryterar – Marknadskoordinator

Stella Event är Umeåföretaget som arrangerar konserter och turnéer över hela Sverige. Artister vi kommer att jobba med framöver är Petter, Miss Li, Mando Diao, Lars Winnerbäck, Carl Stanley, Lena Philipsson, Nationalteatern, Thåström med flera. Nu söker vi dig som vill vara en del av detta och som älskar kombinationen av liveupplevelser och marknadsföring.

Din roll är att ansvara och koordinera marknadsföringen hos oss. Sköta våra egna kanaler samt hålla i marknadsplanerna för våra konserter. Där ingår bland annat projektledning, strategi, planering, genomförande, målgruppsanalys, budgetarbete, optimering, PR, annonsbokning och uppföljning. Du kommer att jobba tätt med projektledaren och få branscherfarenheten därifrån. Vi ser gärna att du kommer med egna idéer och här har du chansen att påverka och utveckla arbetssätt och processer.

Gällande vem du är som person gäller klyschorna positiv, passionerad, ansvarsfull, organiserad och gillar att hålla många bollar i luften samtidigt. Vi ser gärna att du gillar ansvar och här får du möjligheten att utveckla dina tankar och idéer kring just kommunikation och marknadsföring. Vi ser gärna att du har 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av branschen är det ett plus men inget måste.

Som anställd på Stella Event finns alltid möjligheten att även få jobba ute på själva konserterna, ta hand om artister, publik osv.

Stämmer detta in på dig? Sök genast, vi anställer så fort vi hittar rätt person.

Plats: Utgår ifrån kontoret i centrala Umeå. Viss flexibilitet finns och möjlighet till att delvis jobba från annan plats.

Ansökan: Vänta inte med att skicka in din ansökan till markus@stellaevent.se. Vi tar endast emot ansökningar via mail.

Tjänstegrad: 100%.

Lön: Enl. ök.

Tillsättning: Vi behandlar alla ansökningar löpande och tillsätter så fort vi kan.

BLI EN AV STELLAS VÄNNER

Som kompis till oss får du förtur på biljetter och massa annat smått och gott. Före alla andra!