Project Description

SISSELA KYLE – ETTA PÅ LISTAN (INSTÄLLT)

SISSELA KYLE – ETTA PÅ LISTAN (INSTÄLLT)

Kära Besökare!

På grund av den rådande pandemin och den osäkerhet den medför, har vi med tunga hjärtan valt att ställa in Sissela Kyles turné i februari. Läget är helt enkelt för osäkert och ovisst för att vi ska kunna genomföra turnén på ett bra och säkert sätt för oss i produktionen, men framförallt för er i publiken.

Vi kommer att återlösa alla köpta biljetter så kontakta ert biljettombud så hjälper dom er med det.

Vi hoppas att vi får en ny chans till turné efter pandemin och hoppas att du vill komma även då. Ta hand om dig/er!

/ Sissela Kyle, CS Nöje & Stella Event.
 

 

Tio år efter den stora succén med “Dina dagar är räknade” ställer sig Sissela Kyle äntligen på scen med en egen föreställning igen. Den efterlängtade comebacken går under namnet “Etta på listan!” – en kaxig föreställning om livet, listor och hur det är att vara Sissela Kyle.

Sissela Kyle är en av Sveriges mest hyllade skådespelare och har dessutom utsetts till Sveriges roligaste kvinna. Hon har vunnit en lång rad priser för sina insatser på scen och hennes senaste soloföreställning, “Dina dagar är räknade“, blev en succé med ungefär 150 utsålda föreställningar över hela Sverige.
Nu, drygt tio år senare, är Sissela Kyle tillbaka med en ny soloföreställning. “Etta på listan!”, utgår från Sissela Kyles besatthet av att göra listor. Inköpslistor, att göra-listor och olika topplistor har hjälpt henne att hålla ordning på sitt liv.

– Mot dagens slut går ingenting upp mot den stora tillfredsställelsen i en avbockad att-göra-lista. Tiden är begränsad och listor har hjälpt mig att ta vara på den. Nu är jag 62 år och har för första gången en svindlande känsla av att vara tidlös, säger hon.

Etta på listan” är en kaxig och listig föreställning där Sissela Kyle tillåter sig själv att förundras, förfäras och flamsa om den hon är idag. Manus är skrivet tillsammans med Calle Norlén, för regi står Emma Bucht och på scen medverkar även multimusikern Sara Niklasson.

Föreställningens längd är ca 80 minuter utan paus.

VIDEOS

PRESSKONTAKT

Joel@stellaevent.se
070-318 08 35

KALENDER

FÖLJ  SHOWEN PÅ FACEBOOK