Project Description

MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN

MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN

På grund av den rådande situationen kring Covid-19 är det tyvärr inte möjligt att genomföra Molly Sandéns konsert på Idun den 24/9 utan konserten kommer att ställas in. Samtliga biljetter återlöses. Kontakta din biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor.

Sveriges mest streamade kvinnliga artist. Hennes album har hyllats av både kritiker och fans. Efter två blixtsnabbt utsålda gig på Cirkus i Stockholm tar nu landets popdrottning sin personliga och intima föreställning ”MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN” till konserthus runtom i landet.

Tänker du på Molly Sandén tänker du säkert först och främst på rösten, som vid Lollapalooza-konserten i somras av Aftonbladet beskrevs i termer av “fläckfri, tung av både styrka och smärta.” Att Molly utan problem grejar det pampiga och storslagna vet vi vid det är laget, samtidigt har idén om att få uppleva henne i ett mer sparsmakat sammanhang känts alltmer lockande. Och nu blir det verklighet. Att döma av trycket efter biljetter till de två föreställningarna på Cirkus i december är det många som har längtat. Det mesta talar för att det blir likadant när hon nu kommer till Umeå den 18 mars.

Det bästa kanske inte hänt än” heter en av hennes populäraste låtar tillika årets album. I fallet Molly Sandén kan det nog faktiskt vara så att det bästa inte har hänt än, för det som utspelar sig i konserthus och konserthallar till våren kan mycket väl visa sig bli höjdpunkten hittills för såväl henne som för fansen. ”MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN” är en unik specialföreställning där sångerskan med avstamp i de senaste två skivorna till viss del omdefinierar sig själv. Publiken kan förvänta sig avskalade versioner av hits som Sand, Rosa himmel och Det bästa kanske inte hänt än, allt med uppbackning från en ensemble bestående av David Larsson (vocoder, flygel, gitarr), Povel Olsson (slagverk) och Linnea Olsson (cello och bas).

VIDEOS

PRESSKONTAKT

Joel@stellaevent.se
070-318 08 35

KALENDER

DATUMARENABILJETTER
24 SEPUmeå, Idun 19.30 (INSTÄLLT!)

FÖLJ  SHOWEN PÅ FACEBOOK